عنوان انگلیسی مقاله: Technical Efficiency Estimation with Multiple Inputs and Multiple Outputs Using Regression Analysis
عنوان فارسی مقاله: ارزیابی کارایی فنی به وسیله دروندادها و بروندادهای چندگانه با استفاده از تحلیل رگرسیون
دسته: آمار
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 17
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
برنامه ریزی خطی و رگرسیون اساسی را برای تکنیک های عمومی جهت تخمین و ارزیابی راندمان فنی فراهم آورده است. راهکارهای براساس رگرسیون عموماً پارامتریک هستند و می توانند هم جبری و هم احتمالی (تصادفی) باشند در مورد دوم برای خطای اندازه گیری نیز مجاز هستند. در عوض، مدل های برنامه ریزی خطی غیرپارامتریک می باشند و برای ورودی (دروندادها) و خروجی (بروندادها) چندگانه مجاز می باشند. نقطه ضعف معروف مدل های براساس رگرسیون عدم توانایی آنان در پذیرفتن بروندادهای چندگانه بدون وجود داده های اطلاعاتی در مورد قیمت های دروندادها (ورودی ها) است. در این تحقیق مدل های رگرسیون داده های پنل احتمالی و متقاطع جبری که بروندادها و درون داده ها را می پذیرد توسعه یافته اند. به صورت چشمگیری راندمان فنی می تواند با کمک مدل های رگرسیون که توسط محیط های چند ورودی – چند خروجی مشخص شده اند ارزیابی گردند که برون داده های مربوط به قیمت دروندادها است. ما مثال های دیگری که شامل تحلیل Monte Carlo است را نیز ارائه داده ایم. 
کلمات کلیدی :
DEA، تحلیل مرز احتمالی (تصادفی)، تولید توأم
مقدمه :
در مطالعات تحقیقاتی اقتصادی و عملکردی 2 راهکار مجزا برای ارزیابی کارایی فنی وجود دارد. تکنیک رگرسیون و برنامه ریزی خطی هر دو برای عملکردهای اندازه گیری به کار می رود که مرتبط با یک محدودۀ تخمینی (ارزیابی) می باشند. نقطۀ آغازین هر دو مطالعه، فارل (1957) می باشد که چارچوبی مفهومی برای اندازه گیری کارایی فراهم آورده است. فارل نشان داده که عدم کارایی فنی و تخصصی می تواند در ارتباط با ایزوکوانت های مشاهده شده با مقیاس های سنجش همتراز (هم پتانسیل) اندازه گیری گردد. فارل هم چنین کارایی را با کمک ایزوکوانت های خطی دقیق نیز نشان داده است.

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید