عنوان کارآموزی: گزارش کارآموزی در کارخانه آذرقند شهرستان نقده
محل کارآموزی: کارخانه آذرقند شهرستان نقده
دسته: مهندسی صنایع غذایی
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 58
________________________________________________________
بخشی از گزارش:
نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
کاشت ، داشت و برداشت چغندر
چغندر
قندهای رسیده و سالم آماده برداشت هستند و معمولا قبل از حمل به کارخانه
سر و دم آن ها قطع شده و بهتر است حد امکان عاری از مواد خارجی باشند .
اگر
کشاورزان مجبور باشند که پس از برداشت چغندر تا زمان حمل به کارخانه مدتی
چغندر را در کنار مزرعه نگهداری کنند باید نکاتی را رعایت کنند :
1.پس
از برداشت بخصوص در دو هفته اول پس از برداشت شدت تنفس در چغندر بسیار
بالا بوده و گاهی تا چند برابر حد معمول میرسد این امر با ضایعات قندی در
چغندر همراه است .
2.چغندر در برابر نور خورشید دچار پژمردگی شده
و آب از دست می دهد کاهش آب در چغندر موجب ضایعات وزنی خواهد بود . در
چنین حالتی ممکن است که وقتی چغندر به کارخانه میرسد درصد قند ساکارز آن حد
بالاتری را نشان میدهد اما از نظر افت وزنی به زیان کشاورز خواهد بود .
3.مدت
زیاد نگهداری چغندر در کنار مزرعه پس از برداشت ممکن است موجب افزایش قند
رافینوز در چغندر شود . این مسأله نیز در اندازه گیری درصد قند ساکارز به
روش پلاریمتری خطا ایجاد میکند و احتمال دارد که قند ساکارز اندازه گیری
شده در چغندر که به کارخانه تحویل داده می شود بالاتر از حد واقعی نشان
داده شود .
4.مدت نگهداری چغندر در کنار مزرعه باید تا حد امکان
کوتاه باشد و چغندر به صورتی انباشته شود که مناطق گرمسیر از تأثیر دمای
زیاد و در مناطق سردسیر از یخ زدن آن ها جلوگیری شود.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید