پروپوزال - پایان نامه کارشناسی ارشد
عنوان کامل: بررسی میزان خوردگی و رسوب گذاری شبکه تامین آب روستاهای جنوب شهرستان دماوند و تعیین عوامل موثر در آن
عنوان انگلیسی: Investigajion on corrosion and fouling of water supply network in the villages south of the city of Damavand and determining the effective factors
دسته: مهندسی محیط زیست (گرایش آب و فاضلاب)
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 18
________________________________________________________
بخشی از پروپوزال:
بیان مسئله
تامین آب شرب سالم و بهداشتی به لحاظ کمی و کیفی یکی از اهداف مهم شرکتهای آبفا و آبفار می باشد . مسلما هر گونه خدشه بر این موضوع می تواند برای مسئولان و متولیان امر به عنوان یک چالش و دغدغه به حساب آید . در این راستا هرگونه عوامل طبیعی که به صورت درجا یا نابرجا ایجاد اشکال در  سیستم تامین کمی و کیفی شرب گردد می توانند با حساسیت مورد بررسی قرار گیرد .وجود شرایط خاص  طبیعی  در برخی مناطق و آمیختگی آن با ویژگیهایی هیدرولوژیکی موجب تاثیرات منفی بروضعیت کمی و کیفی منابع آب شرب می شود که تشکیل برخی رسوب ها در مجاری شبکه ها ، لوله های جدار چاه ها و خطوط انتقال ، مخازن و شبکه های توزیع موجب گردیده که نه تنها از ابعاد کمی و شرایط هیدروشیمیایی منابع آب شرب دچار خلل و نقصان گردد بلکه عوارض جانبی دیگر نیز بر تاسیسات سیستم های تامین آب از جمله لوله های جدار و خطوط انتقال بر جای گذارد که از آن به عنوان خوردگی اولیه این تاسیسات یاد می گردد . این پژوهش سعی بر آن دارد ضمن بررسی نقش عوامل هیدروژئوشیمیایی موثر در تشکیل رسوبات داخل جدار لوله ها و خطوط انتقال و نقش اولیه آنها در امکان خوردگی تاسیسات این موضوع رادر 10 حلقه چاه مربوط به روستاهای جنوب شهرستان دماوند مورد بررسی و کنکاش قرار دهد تا بتوان از این رهگذر با شناخت این عوامل رسوبزا و خورنده راهکارهای مناسبی نسبت به کاهش اثرات خوردگی ورسوبگذاری اقدام نمود.
د - اهمیت و ضرورت انجام تحقیق (شامل اختلاف نظرها و خلاءهای تحقیقاتی موجود، میزان نیاز به موضوع، فواید احتمالی نظری و عملی آن و همچنین مواد، روش و یا فرآیند تحقیقی احتمالاً جدیدی که در این تحقیق مورد استفاده قرار می‏گیرد:
عدم درک و شناخت صحیح از عوامل رخداد و منشا تولید رسوب و خوردگی و ارتباط قطعی آن به عوامل ثانویه این شبهه را بوجود می آورد که روشهای معرفی شده و به کار گرفته شده جهت رفع کاهش رسوب دهی از کارایی لازم برخوردار نبوده و ارتباط هرگونه خوردگی را به عوامل ثانویه ای همچون وجود کلر ناشی از کلر زنی شبکه های آب غیر معقول خواهد بود . بنابراین با این پژوهش ضمن نقش و تاثیر عوامل درجا که همان عامل هیدروشیمیایی می باشد در تشکیل رسوب و خوردگی راهکارهای کاربردی منطبق بر شرایط مطروحه ارائه خواهد شد . در نهایت انتظار آن است که این پژوهش به یک روش مبنایی و استاندارد  جهت  تعیین میزان رسوبات و خوردگی های موجود در خطوط انتقال در لوله های جدار و خطوط انتقال شبکه تامین آب روستاهای جنوب شهرستان دماوند دست یابدو راهکارهای مناسبی  در رفع این معضل ارائه گردد . 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید