زیتون پرورده گونهای خوراک تهیهشده از زیتون و مواد دیگر است. زیتون پرورده ویژه استان زنجان و علی الخصوص شهرستان طارم می باشد.در گیلان از زیتون پرورده بیشتر به عنوان چاشنی کنار غذای اصلی استفاده میکنند. زیتون بدون هسته آماده، نسبت به زیتون با هسته قیمت بالاتری دارد، به دلیل اینکه مرکز زیتون (محل هسته) خالی است بافت زیتون به مدت طولانی در تماس مستقیم با آب نمک و مواد نگهدارنده بوده و طعم اصلی خود را از دست میدهد.
مواد لازم :
– زیتون : ۱ کیلوگرم
– مغز گردو : ۲ قاشق غذا خوری
– رب انار ترش : ۱ قاشق غذا خوری
– سیر کوچک : ۱ عدد
– پیاز کوچک : ۱عدد
طرز تهیه زیتون پرورده :
ابتدا هسته زیتون ها را جدا کنید . سپس سیر و پیاز را جداگانه رنده کرده و
گردو را ریز چرخ میکنیم. گردو و رب انار و سیر و پیاز را با یکدیگر مخلوط
کرده و سپس زیتون را به آن اضافه کنید.
توجه : در صورت تمایل می توانید زیتون ها را کوبیده سپس هسته آنها را خارج کنید.
توجه : از سبزیهای معطر نظیر گشنیز و جعفری هم می توان استفاده کرد.
توجه : پس از اتمام مراحل تهیه در صورتی که احساس کردید مخلوط کم نمک است ، به آن کمی نمک اضافه کنید.
مانتو آیسان تمام الگوهای طراحی سال را با خود دارد. در طراحی این مانتو سعی شده از قد بلند استفاده شود، قد این مانتو 110 بوده، رنگ این مانتو غالب مشکی با حاشیه های طوسی بوده که روی تمام این حاشیه ها به صورت تخصصی طراحی و چاپ خاص انجام گرفته، یعنی حاشیه ها و آستین بصورت جداگانه طراحی و چاپ شده و خاص همین مانتو می باشد. جنس این مانتو بهترین پارچه ترگال بوده و مناسب فصول بارانی و سرد است. نحوه ی اتصال هر دو طرف مانتو با 7 قزن بوده به طوری که هیچ فضایی در پایین مانتو باز نمی ماند. این مانتو از بالاترین کیفیت دوخت برخوردار بوده و در چهار سایز 36.38.40.42 عرضه شده است (هنگام تکمیل فرم سفارش می توانید سایز مورد نظر را انتخاب کنید).